Skip to main content

Posts

Moorlife Dalam Majalah Harmoni 2017

Assalammu'alaikum

Lama dah tak menjengah blog ini.  Tapi itu bukan bermakna saya dah tak aktif dengan Moorlife.  Tertarik dengan perkongsian dari leader-leader dalam group whatsapp, kena fokus selalu supaya tidak mudah berputus asa.

Baru-baru ini, Moolife ada keluar dalam majalah Harmoni.  Yang menariknya ada disertakan sekali kupon diskaun sebanyak 20% !! untuk pembelian.  Bagi yang belum menjadi ahli, inilah peluang untuk dapatkan harga jimat sebab sebelum ini kena buat belian produk sebanyak RM200 untuk menjadi ahli.  Dah kurang 20% tu tolak sahaja ya, jimat berganda-ganda.


Jangan tanya saya dimana nak dapatkan majalah ini, boleh jadi ia ada di kedai-kedai buku berhampiran anda semua.

Bagi yang berminat nak jadi ahli Moorlife ni, janganla segan :
Hubungi saya :
Whatsapp / Telegram : 019 838 2601 ( Puan Mariam )
#DiamondTeam






Entri #19: Moorlife Dalam Majalah Harmoni 2017 Teks : Siti Mariam Morshidi Foto : Syarikat CMN

Recent posts

Video Kelebihan Set Nevera Moorlife

Assalammu'alaikum

Seperti entri yang lepas, bulan ini produk Moorlife khas buat pencinta kekemasan dalam peti ais.  Nak tengok dalam gambar macam tak puas kan.  Apa kata klik sahaja video di bawah untuk lebih jelas lagi.


Jangan risau bekas Moorlife ini bebas kimia, bebas BPA dan selamat untuk makanan.  Waranti seumur hidup pula tu.  Yang masuk sebagai ahli layak mendapat diskaun 30 % !!

Sudah habis menonton ? Nakkan set ini segera ?

Whatsapp / Telegram ke :
019 838 2601 ( Puan Mariam )
#DiamondTeam










Entri #18 : Video Kelebihan Set Nevera Moorlife
Teks : Siti Mariam Morshidi
Video : Syarikat CMN

Kids Favourite Moorlife Untuk Bulan September Hingga Oktober 2017

Assalammu'alaikum

Cantik dan comel pula promosi bulan 9 dan 10 bekas Moorlife untuk anak-anak.  Dah lah ada waranti, dijamin selamat pula tu.  Bebas bahan kimia dan bebas BPA.  Bahaya sebenarnya jika gunakan bekas plastik sebarangan sebab boleh mendatangkan risiko kanser tanpa kita sedari !

Promosi ini sangat TERHAD, kena bertindak cepat untuk mendapatkannya.  Baiklah tanpa buang masa, jom kita lihat.










Promosi Keahlian Untuk Bulan September Hingga Oktober 2017

Assalammu'alaikum


Ada rakan saya bertanya set promosi untuk ahli baru.  Yang ini khas buat anda ahli baru, rugi tak join tau.  Dapat diskaun 30% lagi.



Dah teruja dengan promosi ini ?

Hubungi saya :
Whatsapp / Telegram : 019 8382 2601 ( Puan Mariam )
#DiamondTeam





Entri #16 : Promosi Keahlian Untuk Bulan September Hingga Oktober 2017
Teks : Siti Mariam Binti Mohamad Morshidi
Foto : Syarikat CMN

Warna-warni Katalog Moorlife September Hingga Oktober 2017

Assalammu'alaikum

Saya suka tengok katalog bulan September-Oktober ni, ada produk baru dan sememangnya saya nantikan.  Seronok tengok bekas Moorlife yang cantik dan menyerikan dapur terutama peti ais kita.  Baiklah tanpa buang masa, mari kita tengok satu persatu.








Bagi yang berminat nak jadi ahli Moorlife ni, janganla segan :
Hubungi saya :
Whatsapp / Telegram : 019 838 2601 ( Puan Mariam )
#DiamondTeam















Entri #15 : Warna-warni Katalog Moorlife September Hingga Oktober 2017
Teks : Siti Mariam Morshidi
Foto : Syarikat CMN

Istimewa Bulan Ogos Moorlife 2017

Alhamdulillah

Promosi buat kalian yang minat dengan cerita kartun CAR dan sudah tentu edisinya agak terhad.  Boleh hadiahkan buat anak-anak sempena harijadi atau sebagai motivasi jika mereka berjaya dalam sesuatu.

Mari kita tengok apa yang istimewanya kali ini :




Berminat untuk menjadi ahli ?

Whatsapp/Telegram : 019 838 2601 ( Puan Mariam )



Entri 14 : Istimewa Bulan Ogos Moorlife 2017
Teks : Siti Mariam Morshidi
Foto : Syarikat CMN









Ok

Video Set Ovale Dan Valdio Untuk Dapur Yang Kemas

Assalammu'alaikum

Almari dapur berselerak? Mari gunakan set Ovale dan Valdio Moorlife, pasti kemas dan makanan lebih tahan lama.  Jom tonton videonya.



Berminat dengan set ini ?
Whatsapp/Telegram : 019 838 2601 ( Puan Mariam )


Entri #13 : Video Set Ovale Dan Valdio Untuk Dapur Yang Lebih Kemas
Teks : Siti Mariam Morshidi
Video : Syarikat CMN