Skip to main content

Posts

Video Kelebihan Set Nevera Moorlife

Assalammu'alaikum

Seperti entri yang lepas, bulan ini produk Moorlife khas buat pencinta kekemasan dalam peti ais.  Nak tengok dalam gambar macam tak puas kan.  Apa kata klik sahaja video di bawah untuk lebih jelas lagi.


Jangan risau bekas Moorlife ini bebas kimia, bebas BPA dan selamat untuk makanan.  Waranti seumur hidup pula tu.  Yang masuk sebagai ahli layak mendapat diskaun 30 % !!

Sudah habis menonton ? Nakkan set ini segera ?

Whatsapp / Telegram ke :
019 838 2601 ( Puan Mariam )
#DiamondTeam










Entri #18 : Video Kelebihan Set Nevera Moorlife
Teks : Siti Mariam Morshidi
Video : Syarikat CMN
Recent posts

Kids Favourite Moorlife Untuk Bulan September Hingga Oktober 2017

Assalammu'alaikum

Cantik dan comel pula promosi bulan 9 dan 10 bekas Moorlife untuk anak-anak.  Dah lah ada waranti, dijamin selamat pula tu.  Bebas bahan kimia dan bebas BPA.  Bahaya sebenarnya jika gunakan bekas plastik sebarangan sebab boleh mendatangkan risiko kanser tanpa kita sedari !

Promosi ini sangat TERHAD, kena bertindak cepat untuk mendapatkannya.  Baiklah tanpa buang masa, jom kita lihat.










Promosi Keahlian Untuk Bulan September Hingga Oktober 2017

Assalammu'alaikum


Ada rakan saya bertanya set promosi untuk ahli baru.  Yang ini khas buat anda ahli baru, rugi tak join tau.  Dapat diskaun 30% lagi.



Dah teruja dengan promosi ini ?

Hubungi saya :
Whatsapp / Telegram : 019 8382 2601 ( Puan Mariam )
#DiamondTeam





Entri #16 : Promosi Keahlian Untuk Bulan September Hingga Oktober 2017
Teks : Siti Mariam Binti Mohamad Morshidi
Foto : Syarikat CMN

Warna-warni Katalog Moorlife September Hingga Oktober 2017

Assalammu'alaikum

Saya suka tengok katalog bulan September-Oktober ni, ada produk baru dan sememangnya saya nantikan.  Seronok tengok bekas Moorlife yang cantik dan menyerikan dapur terutama peti ais kita.  Baiklah tanpa buang masa, mari kita tengok satu persatu.








Bagi yang berminat nak jadi ahli Moorlife ni, janganla segan :
Hubungi saya :
Whatsapp / Telegram : 019 838 2601 ( Puan Mariam )
#DiamondTeam















Entri #15 : Warna-warni Katalog Moorlife September Hingga Oktober 2017
Teks : Siti Mariam Morshidi
Foto : Syarikat CMN

Istimewa Bulan Ogos Moorlife 2017

Alhamdulillah

Promosi buat kalian yang minat dengan cerita kartun CAR dan sudah tentu edisinya agak terhad.  Boleh hadiahkan buat anak-anak sempena harijadi atau sebagai motivasi jika mereka berjaya dalam sesuatu.

Mari kita tengok apa yang istimewanya kali ini :




Berminat untuk menjadi ahli ?

Whatsapp/Telegram : 019 838 2601 ( Puan Mariam )



Entri 14 : Istimewa Bulan Ogos Moorlife 2017
Teks : Siti Mariam Morshidi
Foto : Syarikat CMN









Ok

Video Set Ovale Dan Valdio Untuk Dapur Yang Kemas

Assalammu'alaikum

Almari dapur berselerak? Mari gunakan set Ovale dan Valdio Moorlife, pasti kemas dan makanan lebih tahan lama.  Jom tonton videonya.



Berminat dengan set ini ?
Whatsapp/Telegram : 019 838 2601 ( Puan Mariam )


Entri #13 : Video Set Ovale Dan Valdio Untuk Dapur Yang Lebih Kemas
Teks : Siti Mariam Morshidi
Video : Syarikat CMN

Promosi 10 Hari Set Nevera ( Fridge Stacker Set ) Moorlife

Alhamdulillah

Ada tak yang tengah mencari set bekas simpanan di peti ais sekarang ?  Jika Ya, Moorlife mempunyai promosi selama 10 hari untuk set Nevera.  Ia melekap ( stackable ) dan berwarna ungu serta tampak elegan.  Sudah pasti berbaloi untuk nilai wang anda, ada waranti dan tak risau pecah.  Set ini mengandungi 3 bekas berbeza saiz, boleh rujuk gambar di bawah untuk maklumat lanjut.  Tempoh promosi ialah dari 20 hingga 30 Julai 2017.  Cepat dapatkannya sekarang ya !


Sebarang tempahan dan pertanyaan hubungi :
Whatsapp/Telegram : 019 838 2601 ( Puan Mariam )

Entri #12: Promosi 10 Hari Set Nevera ( Fridge Stacker Set )
Teks : Siti Mariam Morshidi
Foto : Syarikat CMN