Skip to main content

Istimewa Bulan Ogos Moorlife 2017

Alhamdulillah

Promosi buat kalian yang minat dengan cerita kartun CAR dan sudah tentu edisinya agak terhad.  Boleh hadiahkan buat anak-anak sempena harijadi atau sebagai motivasi jika mereka berjaya dalam sesuatu.

Mari kita tengok apa yang istimewanya kali ini :

Disney Collection

Kids Favourite
Tumbler istimewa

Nak set Let's Race atau New Racing Time?

Terpulang kepada anda 😊

Bekas air Biolife Borneo yang tahan lasak

Diperbuat dari Tritan yang kalis calar dan tahan hentakan.

Nak pilih 750ml atau promosi RM99 dapat 4 botol bekas Biolife 500ml, dua-dua menarik.

Set Mejikuhibiniu biasanya dapat 6 bekas tapi kali ini dapat percuma satu lagi botol.

Set My Dream Professional pula bagus untuk anak-anak yang berimpian tinggi.
Setiap bekas Moorlife mempunyai jaminan waranti seumur hidup


Berminat untuk menjadi ahli ?

Whatsapp/Telegram : 019 838 2601 ( Puan Mariam )



Entri 14 : Istimewa Bulan Ogos Moorlife 2017
Teks : Siti Mariam Morshidi
Foto : Syarikat CMN









Ok

Comments

Popular posts from this blog

Salam Ceria Dari Pengedar Moorlife Putatan, Sabah

Assalammu'alaikum w.b.t

Salam ceria buat semua yang sudi menjengah blog baru ini.  Saya Siti Mariam Morshidi, seorang surirumah ( WAHM ) DAN ibu kepada 6 orang anak serta merupakan ejen atau pengedar yang sah barangan jenama plastik Moorlife.  Blog ini saya wujudkan untuk berkongsi manfaat dan produk yang pastinya memudahkan kehidupan kita semua.

Barangan Moorlife ini mempunyai keunikannya yang tersendiri seperti :
1.  Mempunyai sijil pengesahan FDA
2.  ISO 9001
3.  Lebih tebal
4.  Bebas BPA
5.  Bebas Toksik
6.  Selamat untuk makanan


Selain daripada itu, anda boleh menjana pendapatan tanpa had dengan menjual dan membina 'networking' dengan pengedar yang lain.  Jom bersama kami kerana Moorlife bakal melengkapi kehidupanmu.



Salam Ukhuwwah dari saya;
Siti Mariam Morshidi
pn.sitimariammorshidi@gmail.com
019 838 2601

Entri #1 : Salam Ceria Dari Pengedar Moorlife Putatan, Sabah
Teks : Siti Mariam Morshidi
Foto: Syarikat CMN dan Koleksi Peribadi

Warna-warni Katalog Moorlife September Hingga Oktober 2017

Assalammu'alaikum

Saya suka tengok katalog bulan September-Oktober ni, ada produk baru dan sememangnya saya nantikan.  Seronok tengok bekas Moorlife yang cantik dan menyerikan dapur terutama peti ais kita.  Baiklah tanpa buang masa, mari kita tengok satu persatu.








Bagi yang berminat nak jadi ahli Moorlife ni, janganla segan :
Hubungi saya :
Whatsapp / Telegram : 019 838 2601 ( Puan Mariam )
#DiamondTeam















Entri #15 : Warna-warni Katalog Moorlife September Hingga Oktober 2017
Teks : Siti Mariam Morshidi
Foto : Syarikat CMN

Video Kelebihan Set Nevera Moorlife

Assalammu'alaikum

Seperti entri yang lepas, bulan ini produk Moorlife khas buat pencinta kekemasan dalam peti ais.  Nak tengok dalam gambar macam tak puas kan.  Apa kata klik sahaja video di bawah untuk lebih jelas lagi.


Jangan risau bekas Moorlife ini bebas kimia, bebas BPA dan selamat untuk makanan.  Waranti seumur hidup pula tu.  Yang masuk sebagai ahli layak mendapat diskaun 30 % !!

Sudah habis menonton ? Nakkan set ini segera ?

Whatsapp / Telegram ke :
019 838 2601 ( Puan Mariam )
#DiamondTeam










Entri #18 : Video Kelebihan Set Nevera Moorlife
Teks : Siti Mariam Morshidi
Video : Syarikat CMN